Buffetten
Arrangement 1
Koude gerechten
- Kaas. Een selectie Hollandse en Franse kaassoorten. Rambol, Brie, Camembert, Jong belegen, Kernhem, Danish Blue
- Charcuterie. Diverse soorten luxe worst, patés en vleessoorten. Boerenpâté, truffelpaté, boerenmetworst, palingworst, peperpaté, paté en crôute
Salades
- Kipkerriesalade. Een salade van kip, bleekselderij, ananas en kerriesaus
- Tonijnsalade. Een salade van tonijn, kappertjes, paprika, knolselderij en komkommer
- Zalmsalade. Een salade van rode zalm, aardappeltjes en cocktailsaus
- Haringsalade. Haring met een garnituur van rode bietjes en bosuitjes
- Diverse salades. Komkommersalade, witte koolsalade met rozijnen, aardappelsa¬lade, tomatensalade en verse rauwkostsalade
Incl. luxe minibroodjes, roggebrood, stokbrood, crackers, toastbrood, roomboter, cocktailsaus, kerriesaus, ravigotesaus
Arrangement 2
Warme gerechten
- Saté met pindasaus. Saté van kip met satésaus
- Babi Pangang.
- Varkensfilet in een zoet-zure tomatensaus.
Incl. stokbrood en rauwkostsalade's.
Koude gerechten
- Maatjes haring. Geserveerd met gesnipperde uitjes.
Salades
- Zalmsalade. Een salade van rode zalm, aardappeltjes en cocktailsaus.
- Kipkerriesalade. Een salade van kip, bleekselderij, ananas en kerriesaus.
- Huzarensalade. Vleessalade gegarneerd met gevulde eitjes, tomaat, pruimen, rauwkost en tafelzuren.
Incl. luxe minibroodjes, roggebrood, stokbrood, crackers, toastbrood, roomboter, cocktailsaus, kerriesaus, ravigotesaus
Arrangement 3
Buffet parade
- Rundvleessalade, volgens ambachtelijk recept
- Boerenrauwkostsalade van wortel, komkommer, paprika, bloemkool, en bleekselderij
- Tzatziki, een komkommersalade met lente-ui in een zachte yoghurtdressing
- Noorse rijstsalade met gerookte zalm, rode ui, paprika en een zachte dragondressing
- Griekse salade van kip met tomaat, uiringen en blokjes Fetakaas
- Frisse salade van garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk, citroensap
- Italiaanse aardappelsalade met oregano, chorizo, koriander en basilicum
- Heerlijk vers afgebakken broodpakket, met o.a stokbrood, olijfbrood, notenbrood en busbroodjes
- Tappenade van tomaat en olijven
- Onze bekende huisgemaakte kruidenboter
Warm buffet
- Huisgemaakte saté van varkenshaas in een pindasaus
- Portugese kipreepjes met een tuinkruidensaus
- Japanse roerbakreepjes met een zachte sojasaus en sesamolie
- Gele rijst met gedroogde tomaat, blokjes courgette en pijnboompitjes
- Provençaalse aardappelovenschotel met spekreepjes en bosuitjes
type dinerbuffet, maaltijdvervangend
Arrangement 4
Buffet parade
- Rundvleessalade, volgens ambachtelijk recept
- Boerenrauwkostsalade van wortel, komkommer, paprika, bloemkool, en bleekselderij
- Tzatziki, een komkommersalade met lente-ui in een zachte yoghurtdressing
- Noorse rijstsalade met gerookte zalm, rode ui, paprika en een zachte dragondressing
- Griekse salade van kip met tomaat, uiringen en blokjes Fetakaas
- Frisse salade van garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk, citroensap
- Italiaanse aardappelsalade met oregano, chorizo, koriander en basilicum
- Heerlijk vers afgebakken broodpakket, met o.a stokbrood, olijfbrood, notenbrood en busbroodjes
- Tappenade van tomaat en olijven
- Onze bekende huisgemaakte kruidenboter
Warm buffet
- Ossenhaasreepjes met een zachte pepersaus
- Kerrieballetjes met stukjes pinda geserveerd in een zachte roomsaus
- Medaillons van varkenshaas met een zachte sinaasappelsaus
- Gele rijst met gedroogde tomaat, blokjes courgette en pijnboompitjes
- Provençaalse aardappelovenschotel met spekreepjes en bosuitjes
type dinerbuffet, maaltijdvervangend
Dinersuggesties
Appel
- Carpaccio van Ossenhaas met pijnboompitjes en een zachte frambozendressing.
- Twee medaillons van varkenshaas omwikkeld met katenspek en begeleid met een zachte champignonsaus
- Bavaroise taartje met vers fruit
Van Gogh
- Op eikenkrullen gerookte Schotse zalm met een zachte mosterdsaus.
- Krachtige runderbouillon met verse kervel
- Een malse runderlende van Zuid-Amerikaans rundvlees met peperroomsaus
- Bavaroise taartje met vers fruit
Rembrandt
- Tartaartje van gerookte en gemarineerde zalm met dille crème fraiche
- Heldere runderbouillon met groentereepjes en kruiden
- Twee medaillons van ossenhaas met een krachtige rode Portsaus
- Wit, melk en pure chocolademousse met Baileysaus
- Bij alle hoofdgerechten serveren wij aardappel en groentegarnituren volgens het seizoen en een aparte salade per persoon.
Dessertsuggesties
Een luchtig dessert
- Een kleine verfijnde mousse van chocolade en vanille, geserveerd in een champagneflute, gegarneerd met vers fruit
Dessert buffet
- Bavaroise taartjes in diverse smaken
- Bosvruchten, desserttaart
- Donkere chocolade, desserttaart
- Tiramisu, staafmousse
- Hazelnoot, staafmousse
- Passievrucht, staafmousse
- Dessert van de dag, een wisselende zoete verrassing!
- Geflambeerde ijstaart geserveerd met warme gemarineerde ananas
IJscokar
- U kunt ook kiezen voor onze nostalgische ijscokar na het diner! Deze is mobiel en kan dus overal neergezet worden. Lekker genieten met een hoorntje ijs!