Artiesten

Bezig met laden van Acteurs...
EntertainmentCollectief1.jpg

EHBA - Eerste Hulp Bij Alles

Mannen met een missie: anderen helpen. Maakt niet uit waarmee. Als twee halve dokters helpen zij alles en iedereen. Geven ongevraagd adviezen en ontdekken verborgen gebreken waarvan u niet eens wist dat u ze had. Verzorgen openbare demonstraties waarbij steevast iemand uit het publiek wordt verbonden en in de watten gelegd. EHBA: dankzij hen wordt de wereld een stuk ….. leuker in ieder geval!

Geschikt voor bedrijfsdagen, congressen, beurzen en jubilea

Afbeeldingen

EntertainmentCollectief1.jpg
EntertainmentCollectief2.jpg
altijd_lachen.jpg

Hans van Gils

Hans van Gils is ruim 18 jaar beroepsentertainer. Hans leerde het entertainen van huis uit.
Zijn ouders hadden een café en de werkzaamheden waren dan ook zeer divers van achter de bar t/m het aannemen van partijen en de inkoop. Deze ervaring komt hem nu goed van pas, want eigenlijk bestaat zijn baan als entertainer voornamelijk uit inspelen op de wens van de opdrachtgever.
Naast zijn solowerk speelt Hans regelmatig met een vaste mannelijke collega [Knees] en een vrouwelijke collega [Kabora].

Ook word hij regelmatig door andere collega’s (o.a. Free Fantasy) gevraagd om met hen samen te spelen.

Hans heeft wat spelen betreft een ruime ervaring. Zo heeft hij o.a. in 1998 drie weken in Oostenrijk gewerkt met een groot aantal collega´s tijdens de introductie van 3 nieuwe types van Volkswagen. Dit betekende elke avond meedraaien in een feest voor de dealers uit de hele wereld. De ene avond waren dat mensen uit bijv. Japan, Griekenland en Mexico en zo weer de volgende avond uit Amerika, Polen en bijv. Frankrijk. Verder heeft hij ook met zo´n grote groep meegespeeld tijdens een feest voor Cap Gemini.

Andere bedrijven waar Hans naast het gewone standaard werk maatwerk voor heeft geleverd zijn o.a.: Interpolis, Mercedes, Ballast Nedam, van Wijnen, Ikea, C&A, gebroeders van Wanrooy, Philips, ABN AMRO, ADO Den Haag, Streekziekenhuis Almelo, Twentsche Kabelfabriek, het Deltion college, opleidingscentrum Politie in Zutphen, Stadhuis Den Haag, NHTV in Breda, Horecagalanacht Purmerend, Transportbedrijf Vos Logistic Oss, BouwNed, Tweelinghuis Leiden.

Deze opdrachten waren dan ook zeer verschillend. De ene keer ging het om een bedrijfsfeest, dan weer een opening van een gebouw of een open dag, maar ook tijdens de werktijden op de werkvloer werknemers op een ludieke manier wijzen op een aanstaand feest of herinneren, op niet belerende wijze, aan gemaakte afspraken.

Daarnaast heeft Hans ook ervaring met optredens voor grote winkelcentra en straattheaterfestivals o.a. als ballonnenclown (modelleren) voor kinderen.

Afbeeldingen

altijd_lachen.jpg
Hans-&-Johan-Cruijff.jpg
hans-van-gils-2.jpg
Kamer-van-Koophandel-jan-2009.jpg
matrozen-11-12-2008-Ocean-Diva.jpg
lospiccolos.jpg

Los Piccolo’s

Een ontvangst act bij uitstek. Kenmerkend is hun opperste frivoliteit en hun gedienstigheid. Zij zetten zich graag vol overgave in om alles soepeltjes te laten verlopen. Met veel plezier vormen ze de rode draad in uw feestelijke aangelegenheid. Zij zien wat U niet ziet en zetten met discretie en een groot genoegen de puntjes op de i......

Afbeeldingen

lospiccolos.jpg